Presenteer jouw online boodschap in seconden

Presenteer jouw boodschap in seconden

Spark is bedacht om snel professionele uitingen te ontwerpen die er gegarandeerd goed uit zien zonder veel tijd kwijt te zijn.  Je hebt er ook geen Adobe programma’s voor nodig op jouw computer.  Met Adobe Spark kan je drie dingen ontwerpen.

  • Spark Post: Een titel afbeelding voor social media uitingen.
  • Spark Page: Een pagina waarmee je een boodschap kan communiceren.
  • Spark Movie: Korte promotie films.

De software werkt of vanuit de web browser op ‘Spark.adobe.com’. Of op een tablet met drie bovengenoemde apps.

Je ontwerpt met behulp van een magische techniek waardoor het resultaat er werkelijk altijd professioneel uit ziet. Er valt te kiezen uit sjabloom vormgevingen die razendsnel aanpasbaar zijn.

Klik op de afbeelding van deze post om een voorbeeld ‘page’ te bekijken. Of ga naar ‘Spark.adobe.com‘ andere voorbeelden te bekijken. Spark page kan bijvoorbeeld uitstekend gebruikt worden in plaats van een Powerpoint of Keynote presentatie. De output is dan een link die verwijst naar de online pagina. Je hoeft niks op een stick te gooien. En je kan de link ook zo naar anderen mailen.

Spark kan met een gratis Adobe ID worden gebruikt. Zonder betaald abonnement. Wat is de catch voor Adobe met ‘gratis’? Wanneer je geen Adobe abonnement gebruikt, dan zie je een klein Spark logo in je online uitingen. Heb je wel een betaald abonnement, dan zijn die er niet.