Teken en schilder levensecht met Adobe Fresco

ADOBE FRESCO KOMT ER AAN!

Illustreer levensecht met de stylus of Apple pencil. Adobe Sensei, dat is de techniek achter het nieuwe mobiele illustratie programma dat zorgt voor een voor een levensechte vloeiende lijnstreek, waterverf uitloop en 3D verdikking van verf.

MAAK CONTACT MET JE CANVAS

Gemaakt voor de laatste stylus en touch apparaten, Adobe Fresco brengt s’werelds grootste collectie penselen dankzij een revolutionaire technologie om natuurlijke schilder en tekenen beleving te ervaren. Voor Illustratoren, tekenaars en iedereen die maar iets met tekenen te maken heeft.

 

DUIZEND GROOTSE PENSELEN.

Werk met waterverf en olieverf wat uitloopt terwijl je het aanbrengt. Gebruik vector en raster (pixel) penselen tegelijk op hetzelfde canvas. Adobe Fresco brengt werelds grootste collectie en meest geavanceerde penselen binnen jouw handbereik. 

 

ERVAAR DE VERFSTREEK.

Dankzij Adobe Sensei zie en voel je de verfstreken exact hetzelfde als in het echt. Schilder met waterverf die real time op je canvas uitloopt. Smeer dikke olieverf op je canvas en bouw zo dikke lagen op voor een 3D effect. 

 

 

 

KUNSTWERK. NIET MINDER WERK.

Adobe heeft de meest belangrijke gereedschappen voor illustratoren sneller en beter ontworpen. Maak tijdens het tekenen gebruik van gemoderniseerde selectie en maskeer technieken die jou delen van jouw teken en schilderwerk laten maskeren. Isoleer delen van een laag en maak maskers van een selectie. Pas je werkruimte aan zodat je gemakkelijk links of rechtshandig werkt. En ga eenvoudig naar volledig scherm modus om er voor te zorgen dat je niet wordt afgeleid.

 

 

DE WERELD IS JOUW STUDIO.

Adobe Fresco werkt samen met Photoshop, zodoende kan je bestanden probleemloos heen en weer zenden en eenvoudig exporteren naar andere formaten zoals PDF, PSD en PNG. En omdat het een deel is van de Creative Cloud, alle bestanden, penselen, kleuren en inhoud van bibliotheken zijn altijd een penseelstreek dichtbij.  

 

ZIE WAT ANDERE ARTIESTEN GEMAAKT HEBBEN MET ADOBE FRESCO.

Adobe Behance website

 

BOEK EEN CURSUS ZODRA ADOBE FRESCO BESCHIKBAAR IS.